A Skrill(Moneybookers) az internetes kaszinójátékosok és sportfogadók legnépszerűbb virtuális pénztárcája, amellyel a be és kifizetéseket a legegyszerűbben el tudjuk intézni, otthonunkból, az interneten keresztül. Ha az alábbi linkről regisztrálsz az első Moneybookers befizetésed után 20% pénzvisszatérítést kapsz 10 euróig.

skrill-logo

A cég népszerűségét az is bizonyítja, hogy 2011-ben már több mint 12 millió játékos számlával rendelkeztek. A kaszinó, sportfogadó vagy póker játékosok teljes biztonsággal használhatják a Skrill virtuális pénztárcáját be is visszautalásaikhoz. A Skrillt azaz más néven Moneybookers számlát minden elismert és hiteles online kaszinó elfogadja. Ez a virtuális pénztárca, akkor népszerűségnek örvend, hogy közel 220 országból elérhető, köztük Magyarországon a Commerzbankon keresztül elérhető és forinttal használható.

Azért olyan népszerű ez a virtuális pénztárca, mert hosszú évek alatt bizonyította megbízhatóságát és biztonságosságát. A játékosok nagy része fél felhasználni bankkártyáját, bármilyen internetes fizetésre, ezért egy ilyen virtuális, biztonságos pénztárca tökéletes alternatívát jelent eme probléma áthidalására. A játékosoknak csak a Skrillnek kell bizonyítani személyazonosságukat, utána a cég már garantálja a biztonságos pénzutalást.

Számlanyitás a Skrillnél

I. lépés

I. lépés

II. lépés

II. lépés

III. lépés

III. lépés

IV. lépés

IV. lépés

I. Lépés

  1. Jelüljük be hogy magányszámlát nyitunk (personal account type)
  2. A következő lépésben meg kell adnunk az ország nevet, ahonnan az utalást indítjuk majd a jövőben.
  3. Válasszuk ki a pénznemet. Itt érdemes devizát választani például dollárt vagy eurót, hogy ne veszítsünk az átváltási díjakon túl sokat.
  4. Adjuk meg személyes adatainkat, nevünket, címünket és telefonszámunkat. (First name – keresztnév, Last name – családi név)

II. Lépés

  1. Adjuk meg email címünket és születési dátumunkat.
  2. Állítsunk be egy jelszót.
  3. Gépeljük be a spam elleni betűket.
  4. Ha gondolod átolvashtaod a szabályzatukat, és ha megtetted, nyomd meg az Accept and create account gombot.

III. Lépés

  1. Lépjünk be email fiókunkba, amit megadtunk a regisztrációkor, ahol mostanra ott kell lennie már egy email-nek, amiben rá kell kattintani a linkre, hogy megerősítsük regisztrációnkat. Ha nem kaptuk volna meg a visszaigazoló emailt, akkor nézzük meg a spam fiókunkban, hátha odakerült.
  2. Kattintsunk rá az emailben található linkre, ami elvisz minket a számlánkhoz.