He szeretnéd kipróbálni az online nyerőgépeket, megteheted ezeknél a kaszinóknál:

IDE AFFILIATE SLOT BANNEREK JÖNNEK

Miért érdemes online nyerőgéppel játszani?

Vannak, akik ragaszkodnak az élő kaszinók szagához, milliőjéhez, izgalmaihoz. Lehet hogy te is ilyen vagy, lehet hogy nem, de mindenképp érdemes tisztában lenni avval, hogy mik az online nyerőgépek előnyei:

Idő, energia, pénz

A mai rohanó világban az idő az pénz. Amíg egy normál kaszinóba való látogatás sok időt(oda út vissza út ott töltött idő), energiát és pénzt(taxi, utazás), addig az online kaszinók pár kattintással bárhonnan elérhetőek manapság.

Laptop, pc, mobil vagy egy tábla gép segítségével mamár szinte bármikor, bárhol letudunk pörgetni pár játékot, ezzel nem késztetve magunkat fölösleges utazásra és drága időnk elpocsékolására.

Ingyen kipróbálási lehetőség

Manapság sok online kaszinóban van már lehetőség választani, hogy játékpénzzel akarunk játszani vagy igazi pénzzel.

Így adott a lehetőség, hogy akár ingyen játszunk kockázat nélkül, ami jó időtöltés, de az igazi izgalmat és adrenalint nélkülözi. Igazi kaszinókban sosem tudsz ingyen játszani ezzel szemben.

Olcsóbb és kényelmesebb

Online kaszinókban gyakran találsz alacsonyabb minimum tétet működő nyerőgépet mint az igazi kaszinókban. Mivel a sok kicsi sokra megy itt is sokat spórolhatsz és megnövelheted szórakozásod időtartalmának mértékét is.

És akkor még nem beszéltem arról, hogy mennyi idő, energia és pénz egy adott helyre eljutni és vissza. Továbbá nem mindegy, hogy az ember tolongva próbál sorba állni kedvenc nyerőgépéhez vagy pár kattintással már is játékban van kedvenc kényelmes foteléből, miközben filmet vagy épp egy sport eseményt bámul.

Őrizd meg kiléted

Egy online kaszinóban a kiléted csak a kaszinó ismeri. Soha egy másik ismerősöd, kollégád, főnököd vagy családtagod nem fog szembe jönni egy nyerőgépnél. Ha nem szeretnéd, hogy bárki tudjon egyik kedvenc időtöltésedről, akkor egy online kaszinóban megőrizheted kiléted.

Kedvenc nyerőgéped mindig szabad

Egy online kaszinóban nem találkozhatsz azzal a helyzettel, hogy kedvenc nyerőgéped épp foglalt és akár órákat állva kell figyelned, ahogy más emberek szórakoznak rajta.

Aki járt már rendes kaszinóban az nyilván találkozott már ezzel a frusztráló problémával. Egy online kaszinóban sosem fogsz ilyen problémával találkozni, mert kedvenc nyerőgéped mindig rendelkezésre fog állni.

Nagyobb koncentráció magasabb profit

Egy normál kaszinóban, ahol nagy a zsongás és a hangzavar a játékosok gyakran megfeledkeznek róla, hogy milyen játék stratégiával érkeztek játszani és azon gyakran változtatnak is menet közben.

Sok kaszinó ajánl ingyen alkoholos italokat is, ami még jobban ellazítja a játékosokat, aminek a vége gyakran nagy veszteség. Otthonról, nyugodt körülmények között az ember sokkal kontroláltabban tud játszani.

Kövesd nyereségeid és veszteségeid

Egy online kaszinóban sokkal könnyebb számon tartani, hogy egy adott idő alatt mennyi pénzt nyertél vagy épp vesztettél. Egy gombnyomás segítségével meg tudod nézni, hogy egy adott időszakban mennyi pénzt fizettél be vagy ki és összesen mennyi pénzt nyertél vagy épp vesztettél.

Ez a lehetőség egy normál kaszinóban csak akkor adott, ha az ember könyvelést vezet róla, amit a legtöbb játékos nem tesz. Egy érdekesség – a legtöbb játékos csak a nagy nyereményeire emlékszik veszteségeit gyorsan törli a memóriájából.

Magasabb online nyerőgép kifizetés

Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy az online nyerőgépek kifizetése magasabb, mint a rendes kaszinók nyerőgépeinek kifizetése. Sok online kaszinóban ez akár 90-98% is lehet. A magasabb kifizetés magasabb nyerési esélyt jelent.