Működnek a nyerőgép stratégiák?

Nagyon sok érdeklődő levelet kaptam, hogy vajon van-e működő nyerőgép stratégia, amivel valós profithoz juthat az ember. A válasz nagyon egyszerű – NINCS ilyen stratégia.

Aki valamennyire járatos a kaszinók világában az tisztába lehet vele, hogy minden kaszinó játék úgy van kialakítva, hogy a végén a ház nyerjen.

Pár fontos tény a nyerőgépek működéséről

 • Minden nyerőgép egy játékszoftverrel működik, amibe be van programozva, hogy az összes beledobált pénz maximum hány százalékát fizetheti ki a nyereményként
 • Átlagosan a kifizetési arány nyerőgéptől és cégtől függően valahol 80-98% között van
 • Minél több pörgő és nyerő vonal van egy gépen, annál alacsonyabb a nyerési esély
 • Jack Potot ajánló gépeken a legmagasabb a profit, mivel ott játszanak a legmagasabb tétekkel a játékosok
 • nyerőgép stratégiák arra valóak, hogy a játékos maximalizálja nyerési esélyét és minimalizálja veszteségeit
 • stratégiával nyerőgépezők jóval több nyereményre számíthatnak és jóval alacsonyabb veszteségekre

Pár jó tanács azoknak, akik szeretnek nyerőgépezni

 1. Játék előtt határozzák meg, hogy mi az a maximum összeg, amivel hajlandóak aznap játszani és, ha az esetlegesen elmegy, akkor aznap többet ne játszanak már
 2. Döntsék el, hogy mi az a profit %, aminél abba fogják hagyni az aznapi játékot
 3. Legyen a számlájukon tétjük minimum 50 szerese, hogy nyugodtan átvészeljék az esetleges vesztő szériákat
 4. Ha úgy érzik, ma semmit nem akar adni a gép, akkor ne erőltessék, hagyják abba a játék még az előtt, hogy elérnék aznapi veszteség szintjüket
 5. Kis téten játszanak és élvezzék a játékot, ahelyett, hogy milliós álmokat kergetnének, mert annak általában nagy bukás a vége
 6. Ha sikerül komolyabb összeget nyernie, akkor élvezze a diadal ízét és nem folytassa a játékot azonnal
 7. Ha nem költi el a nyereményét másra, akkor nagy valószínűséggel azt el fogja veszíteni másnap

funkymonkey-ingyen-slotFontos, hogy tisztában legyünk a fenti tényekkel és ne kergessünk álmokat. Előfordulhat, hogy szerencsénk van és összejön pár komolyabb nyerő nap, de hosszú távon még nem találkoztam olyan személlyel, aki nyerőben lenne a nyerőgépen folytatott játék után.

A másik nagy hiba, amit a nyerőgépezők elkövetnek az a Jack Pot hajhászása. Ilyet nem szabad csinálni, hogy tudatoson próbálunk Jack Potot nyerni, mert azzal rengeteg pénzünket tesszük kockára.

Amit ajánlani tudok az a következő. Próbáljuk élvezni a játékot és örüljünk minden egyes kisebb nyereménynek. Ne ebből akarjunk meggazdagodni, mert ez sajnos nem lehetséges, illetve csak óriási szerencsével és utána önkontrollal lehet ezt véghez vinni.

Profittal kiszállni a nyerőgépezésből csak úgy lehet, hogy első alkalommal nagyot nyerünk majd utána soha többet nem játszunk.

Ön elképzelhetőnek tartja, hogy egy nagyot nyer elsőre és utána soha többet nem játszik? Ellenkezőképp, aki sokat nyer elsőre az még veszélyesebb, mert az azt fogja gondolni, hogy ez a normális és még többet fog veszíteni később.