Mikre kell odafigyelnie a kaszinó bónuszoknál

partyline-ingyen-slotHa valaki először az utcáról nyíló kaszinókban és játéktermekben kezdett kaszinózni, annak furcsa lehet, hogy az online kaszinókban a játékosoknak gyakori nagy mennyiségű bónuszokat ajánlanak.

Jogosan feltehetik azt a kérdést is, hogy, ha az online kaszinókban ennyi bónuszt kapnak, akkor a normál kaszinókban miért nincs ilyen bónuszosztás. Meg kell hagynom ez egy igen jó kérdés, amin Én is sokat gondolkodtam.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bónuszok vannak a különböző cégeknél, akkor azt a kaszinó bónuszok oldalon találod.

A következő okokat találtam

  1. Egy normál utcai játékteremnek sokkal több fix költsége van, mint például alkalmazottak, terem bérlet, világítás, fűtés és még sorolhatnám. Ezzel szemben egy virtuális online kaszinó sokkal költséghatékonyabban működik és, ezért több pénze marad a játékosok jutalmazására
  2. Az utcai kaszinóknál kb. 50-50% az új és törzsvendégek aránya, ezért náluk nincs akkor szerepe a törzsvendégekre való koncentrálásnak, mint az online kaszinókban, ahol ez az arány 80-20%. Itt kulcsfontosságú, hogy a cég minél több játékost tartson meg hosszú távon, mivel egy játékos megszerzésének költsége meghaladhatja a 60 ezer forintit is.
  3. Az online kaszinókban szerezhető bónuszok számláról való kivétele megforgatási követelményekhez van kötve. Itt a játékosnak általában 30-40x kell megforgatni a bónusz összegét mielőtt azt kivehetné a számlájáról. Ez azért van, mert sok bónusz vadász játékos van, aki arra specializálódott, hogy a bónuszokat levadássza valós játék szándék nélkül. Erre találták ki a kaszinók a megforgatási követelményeket, hogy a bónuszokat csak olyanok kaphassák meg, akik erre tényleg jogosultak.
  4. Az utcai kaszinókba a megforgatási követelményt nem lehetne kontrolálni, ezért ott magas lehetne a visszaélések száma a kiadott bónuszokkal. Ezen kívül a játékosok teljesítményét is nehéz lenne követni, amit az online kaszinókban jóval könnyebb megoldani, ahol minden digitálisadat eltárolódik.
  5. Az utcai kaszinókban a bónuszok helyett leginkább az ingyen ital és étel, ami bevonzza a játékosokat. Mindenki szeret egy jót enni, inni ingyen, persze a legtöbb játékos az étel ital értékének többszörösét hagyja ott ezeken a helyeken. Ezzel szemben itt mégis érdemesebb játszani, mint egy olyan helyen, ahol nem adnak semmit a játékosnak.
  6. Az online kaszinókban jóval ritkábban kérnek a játékosok kifizetést, ezért a virtuális bónusz, virtuális játékpénz marad, ami általában visszakerül a cég perselyébe. Ezzel szemben az igaz kaszinókban minden játék befejeztével a nyerő játékosok kifizetést kérhetnek és így a bónuszokat megfelelő megforgatás nélkül is zsebre vághatnák veszteségeket okozva a kaszinókba.
  7. Utolsó és talán a legfontosabb indok a szokás hatalma. Az igazi kaszinókba sosem volt szokás bónuszokat osztogatni, ezért ezt senki sem várja el tőlük. Ezzel szemben az online kaszinókban a kezdetektől fogva szokás volt a bónuszosztás, ezért ott mindenki el is várja, hogy bónuszokkal kényeztessék.

Ennyit röviden és tömören a bónuszok világáról.