Miért veszélyesek a kaszinó bónuszok?

2-ways-royal-ingyen-video-pokerAz előző cikkeinkben leginkább arról beszéltünk, hogy miért hasznosak a kaszinó bónuszok. Ebben a cikkben arra fogunk koncentrálni, hogy megmutassuk, hogy miért lehet egy kaszinóbónusz veszélyes a játékosok számára. A következő szekcióban egyenként fogjuk megvizsgálni a különböző kaszinóbónuszokat.

Itt találod a korrekt kaszinók kaszinó bónuszait.

Az alábbi különböző kaszinóbónusz veszélyek léteznek:

· A túlságosan magas számlanyitási bónuszok, amik akár több 1.000 eurósok is lehetnek gyanúsak. Az ilyen irreálisan magas bónuszokat sokszor olyan kaszinók kínálják, akik csak a befizetéseket fogadják, de pénzt nyereményként kifizetni nem szoktak. Az ilyen magas bónuszú, ismertetlen nevű kaszinókat kerülje el minden játékos.

· A befizetés nélküli ingyenes pörgetések, bónuszok – Köztudott, hogy sok játékos szeret ingyenes kaszinó játékokon szórakozni. Ezeknek a játékosoknak vagy kevés pénze van, vagy csak egyszerűen nem szeretnének igazi pénzzel kaszinózni.

Az ingyenes pörgetések és bónuszok lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy egy estelege szerencsés sorozattal komolyabb nyereményre tegyenek szert az ingyen pénzből. Ez azért veszélyes, mert így az egyébként igazi pénzzel nem kaszinózni vágyó játékos könnyen kísértésbe eshet.

· A rendszeres újra-feltöltési bónuszok azért veszélyesek, mert rendszeresen emlékeztetik arra a játékost, hogy, ha most feltölti a számláját, akkor több értéket, azaz extra bónuszt kaphat most a befizetése mellé.

Így 10.000 Ft befizetésével például kap extra 3.000 Ft bónuszt. Ilyenkor a játékos időnként olyan pénzeket fizethet be, ami esetleg hiányozhat majd később a kasszából.

Határozzuk meg a hónap elején, hogy az adott hónapban X Ft-ot szánunk szórakozásra, ami nem fog hiányozni sehonnan. Van lehetőség néhány kaszinóban beállítani a havi limitünket, hogy maximum X Ft-ot enged a rendszer befizetni.

· A rendszeres hűség bónuszok újra játékb a lendíthetik a játékosokat, akkor is, ha esetleg már kifogyott az arra a hónapra tervezett költségvetése. Ilyenkor, ha sikerül a bónuszból pár nyerő kombinációt összehozni, akkor a játékost újra elfoghatja a mohóság és elcsábulhat.

·  A kisebb kaszinóversenyeken nyert pár száz vagy egy-két ezer eurós díj is elsülhet visszafele. A játékos ezt úgy értékeli, hogy most egy komolyabb összeget nyert és igenis lehet a kaszinóban nyerni minden hiedelemmel ellentétben. Azt persze nem számolja, hogy mennyit veszített eddig. Sokszor, amikor egy játékos egy komolyabb összeget nyer, utána azt könnyen elveszíti, és még befizet mellé +20-30%-ot.

·  Ki hitte volna, hogy a legnagyobb veszély egy esetleges komolyabb Jackpot megnyerése okozhatja. Minden játékos álma, hogy egyszer egy Jackpotot nyerjen és ha ez megtörténik, akkor a játékos könnyen elhiheti, hogy mostantól kezdve ezt rendszeressé válhat és újra nyerhet komolyabb összegeket. Sokszor, amikor egy játékos Jackpotot nyer azt 2-3 héten belül elveszíti és befizet újabb komolyabb összegeket a mesés kincs elnyerésének büvöletében.