Miért szeretnek kaszinózni az emberek?

Mindig is kíváncsi voltam, hogy mi készteti az embereket arra, hogy heti szinten akár órákat eltöltsenek kaszinózással illetve, hogy ki milyen céllal teszi ezt. Úgy döntöttem, hogy megkérdezek több játékost, hogy több szemszögből is megvizsgálhassuk a témát.

Ön miért szeret kaszinózni?

  1. Én 17 éves koromban kezdtem el nyerőgépen játszani, amikor is gyakran komolyabb nyereményekre tettem szert. Először úgy gondoltam, hogy majd mindig ott fogom megnyerni a bulizásra szükséges összegeket, de hamar rá kellett ébrednem, hogy sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet és az ember nem nyerhet mindig. Ettől kezdve már nem is nyerni jártam, hanem szórakozásból buli után berúgva és már nem csak nyerő-gépeztem, hanem ruletteztem is. Sokszor álmomban arra ébredtem, hogy megy körbe a rulett golyó annyit bámultam a rulett kereket. Ekkor megijedtem és visszavettem a rendszeres játékból és manapság már csak nagyon ritkán játsszon.  Tisztában vagyok vele, hogy hosszú távon profitot termelni kaszinóban nem lehet, de szórakozni és néha nyerni kisebb összegeket, azért jó érzés.
  2. Aránylag későn 35 éves koromban kezdtem el kaszinózni. Először Las Vegasban mentem el igazi kaszinóban, ahol a csillogó villogó játék és hangulat a hatalmába kerített pillanatok alatt. Nagyon tetszett az egész és tisztán szórakozásból játszottam és, ha egy kicsit is nyertem, annak már nagyon tudtam örülni. Egy percig sem gondoltam, hogy majd ebből fogok megélni tisztán szórakozásnak tekintettem az első perctől egy hobbinak. Szerencsére nem estem át a ló másik oldalára és a mai napig is csak havi pár ezer forintot szánok erre a szabadidős tevékenységre. Úgy érzem, hogy a játék a munkámból kikapcsol és el tudok lazulni, vonatkoztatni arra a kis időre minden problémámtól, gondomtól, amíg játszom.
  3. Mindig is adrenalin függő voltam és szerettem az olyan időtöltéseket, ahol kicsit felment a pulzusom. Szeretek ejtőernyőzni, repülni, vadvízi evezni és még sorolhatnám. Sajnos nincs lehetőségem minden nap valamelyik kinti sportot űzni, ezért a hétköznapokban az izgalmat a kaszinó játékokkal próbálom helyettesíteni. Mi az, hogy próbálom? Időnként jobban tudok izgulni, amikor nagy téten rulettezem, mint, amikor kiugrom egy repülőgépből. Egy szó, mint száz tisztában vagyok vele, hogy nem ebből fogok meggazdagodni, de, ahogy mások autókra, utazásra költenek és nekem a kaszinózás jelenti ugyanazt a szórakozást.
  4. Egy barátom cibált el magával kaszinóba először az egyetemi éveink alatt. Sajnos első alkalommal, akkor szerencsém volt, hogy 10 ezer forintból 150 ezret sikerült nyernem. Ezzel az a baj, hogy elhittem bármikor meg tudom ezt ismételni és az óta is azt a napot szeretném újra megélni és a vele járó diadalittas érzést. Úgy éreztem, hogy hatalmas mennyiségű boldogság hormon szabadult fel bennem, amikor azt a szép összeget megnyertem és azóta is arra vágyok, hogy hasonló érzések kerülgessenek.

genies-hi-lo-ingyen-jatekÚgy gondolom, hogy tanulságos és érdekes volt elolvasni néhány kaszinó játékos válaszát arra, hogy miért is szeretnek kaszinózni.

Konklúzióként elmondhatjuk, hogy a legtöbben szórakozásból, lazításként játszanak, azért, hogy kikapcsolódjanak a hétköznapi problémákból.

Ugyanakkor a játékkal járó adrenalin és felszabaduló boldogság hormonok is fontos motivációt jelentenek a rendszeresen kaszinó játékokkal szórakozók számára.

Végszóként még annyit mondanék, hogy a kaszinózás maradjon csak szórakozás mindenki számára! Itt tudod kipróbálni ingyenes kaszinó játékainkat, hogy eldöntsd vajon neked is kellemes szórakozást nyújtanak-e a játékok.