Miért használjunk rulett stratégiákat?

europai rulett ingyenBiztos sokan elgondolkodtak már rajta, hogy minek gyártanak rulett stratégiákat, elméleteket, ha a matematika ellenük szól?

Miért van értelme olyan elméleteket gyártani és követni, amik bizonyítottan nem lehetnek hosszú távon nyereségesek?

Miért nem lehet egyszerűen stratégia nélkül játszani? Felsorakoztattunk néhány érvet, hogy mi történik, ha egy játékos stratégiával vagy a nélkül játszik.

Ez történhet a rulett stratégia nélkül játszókkal:

  1. Kiválasztják kedvenc szerencse számaikat és csak azokra a számokra tesznek körről-körre, addig, amíg minden pénzüket el nem veszítették. Itt leggyakrabban maximum 4-5 számról van szó, ami 1:8 vagy 1:9 az esélye, hogy bejöjjön. Ez egy magas kockázatú stratégia, azaz megközelítőleg, minden 8. vagy 9. játék alkalmával termelhet profitot. Mivel a banknak sokkal több a tőkéje mint a játékosnak az előny rövid és hosszú távon a banknál van.
  2. Sokan pakolják tele a rulett táblát ész és stratégia nélkül úgy, hogy szinte bármely szám is jön kis kicsi veszteséggel fog végződni a kör és így szépen lassan veszíti el a játékos a tőkéjét. Itt majdnem minden szám le van fedve és a legtöbb számon keresztül, kasul 2-es,3-as, 4-es,6-os kötés is található, akár több oldalról is. Itt szinte minden körben van nyeremény, de általában így sem végződik profittal a játék.
  3. Néhányan egyszerű játékot választanak és csak pirosra és feketére játszanak anélkül, hogy bármilyen szisztéma alapján emelnék vagy csökkentenék a téteket. Itt nagyon is a szerencsére hagyatkoznak és kizárják a lehetőségét annak, hogy egy jól megtervezett tét stratégiával egyetlen nyertes téttel behozzák az előző elveszített tétek összegét.
  4. Sokak kedvenc játéka a “O” és szomszédainak a folyamatos megrakása. Időről időre véletlenszerűen néhány kört kihagynak, egyébkánt pedig változatlan téttel ismétlik meg ugyanazon számok megtételét körről-körre.
  5. Néhányan nyugodtan, konzervatív stratégiákkal játszanak hosszabb időn keresztül, majd egyszer csak elfogy a türelmük és felteszik minden pénzüket egy véletlenszerűen kiválasztott számhalmazra össze vissza a rulett asztalon.

Egy hozzá nem értő olvasó és könnyen észreveheti, hogy a fent említett módon rulettezők nem számíthatnak túl jó eredményekre.

Ezek a játékosok a minimális esélyt sem adják meg maguknak, hogy nagyobb gyakorisággal nyerjenek és fejezzék be a játékot profittal.

Így jár, aki rulett stratégiákkal játszik:

  • A rulett stratégiákkal játszók nyerési esélye többszöröse a stratégia nélkül vaktában játszó rulettezőknek.
  • A Martingale, D’Alembert, Fibonacci, Labouchere rulett stratégiákat használó játékosok egy matematikai képlet alapján növelik vagy csökkentik a tétjeiket körről körre attól függően, hogy az előző körben nyertek vagy veszítettek a pirosra, feketére kötött fogadásaikkal.
  • Fontos, hogy az ésszerűség határain belül kitartsunk a rulett stratégiánk mellett, mert csak feszes, fegyelmezett játékkal lehet hosszú távon sikereket elérni. Ha átléped a napi veszteség limited, akkor hagyd abba a játékot.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy azok a játékosok, akik megfelelő stratégiával játszanak azok sokkal, jobb eséllyel indulnak a játékban minden alkalommal, mint, akik véletlenszerű játékkal teljes mértében a szerencsére bízzák magukat.

Itt ismerkedhetsz meg hasznos rulett stratégiákkal.