Mi a legnépszerűbb kaszinó játék?

Biztos mindenki fejében van egy elképzelés, hogy vajon melyik kaszinó játék a legnépszerűbb a játékosok körében.

Úgy döntöttünk, hogy mielőtt részletes statisztikákat közlünk veletek a játékok népszerűségi mutatóival kapcsolatban, megkérdezünk pár laikust, hogy Ők mit gondolnak ezzel kapcsolatban.

Játékosok véleményei

  1. Szerintem a rulett lehet a legnépszerűbb kaszinó játék, mert minden játékteremben és élő kaszinóban nagyon sok rulett asztalt látok és azok általában mind tele vannak játékosokkal.
  2. Ezen kívül nagyon sok rulett stratégiával találkoztam több internetes oldalon, ezért úgy érzem, hogy ez a játék nagyon népszerű lehet a játékosok körében. Sokszor szoktam figyelni a játékot a rulett asztaloknál és általában azt látom, hogy szinte minden körben jóval több a veszteség, mint a nyeremény.
  3. Egyszer voltam Las Vegasban és ott hihetetlen mennyiségű Black Jack asztalt láttam, ahol egyetlen szabad hely sem volt. Olyat is láttam, ahol az asztal mögött félmeztelen lányok táncoltak a rúd körül. Nekem biztos ez lenne a kedvenc játékom a kellemes kilátás miatt.
  4. Ezen kívül azt hallottam, hogy léteznek nagyon komoly Black Jack stratégiák, amik segítségével komoly előnyt lehet elérni a házzal, azaz a bankkal szemben. Ilyen módszerekkel, akár folyamatos komoly profitra is szert lehet tenni, ezért szinte biztos vagyok, hogy ezzel játszanak a legtöbben.
  5. Nem is lehet kérdés, hogy a legnépszerűbb kaszinó játék a nyerőgép. Ha bemész egy kaszinóba és jól körülnézel, akkor egyértelművé válik, hogy csakis a nyerőgépek lehetnek a legnépszerűbbek, mivel körülbelül a játékosok 50%-a rajtuk játszik.
  6. Ezen kívül úgy látom, hogy egyesek órákat is el tudnak tölteni egy géppel úgy, hogy folyamatosan fel-le lifteznek. Nem értem ezeket az embereket, hogy mit látnak ezekbe a bugyuta gépekben és mi motiválja őket arra, hogy órákon át ész nélkül nyomkodják őket.

A fenti vélemények pár laikus személytől származnak, akik már voltak korábban kaszinóban, de nem megszállott játékosok.

Nyilván egy gyakorta kaszinóba játszó egyén objektívabb véleményt tudna adni a fentiekkel kapcsolatban. Azonban maguk a kaszinó cégek tudnak szolgálni a legpontosabb számokkal.

  • A játékosok 99,9%-a már játszott ruletten, nyerőgépen és Black Jacken
  • Átlagosan a játékosok a legtöbb időt nyerőgépek mellett töltik, az összes kaszinó idő 73%-át megközelítőleg
  • A bevétel 79%-a nyerőgépekből származik, ami azt támasztja alá, hogy a nyerőgépek a legnépszerűbb kaszinó játékok az online kaszinókban
  • Az élő kaszinókból nincsen pontos számunk, de az arányok ott is hasonlóak

europai rulett ingyenÖsszegzésként kijelenthetjük, hogy a nyerőgépeket tekinthetjük a legnépszerűbb kaszinó játéknak, mivel az összes kaszinó idő 73%-át a játékosok játékgépeken töltik.

Ennek eredménye, hogy az összes online kaszinó bevétel 79%-a is a nyerőgépekből származik. Ez azért is lehetséges, mert a legtöbb nagy játékos kedvence a nyerőgépek és ott havi szinten nagyon komoly összegeket szórakoznak el.

Nekik ez azonban csak szórakozás és az elveszített összegek csak minimális %-át képviselik valós bevételüknek.