Melyik online kaszinót érdemes választani?

dice-twister-ingyen-jatekNem egyszerű kérdés, hogy melyik online kaszinóban érdemes játszani, de azért van pár fontos dolog, ami nagyban meghatározza egy kaszinó kvalitását.

Első ránézésre minden kaszinó elég hasonlónak tűnik, de ha egy profi szakértő azt jobban nagyító alá helyezi, akkor komoly különbségeket találhatunk.

Ezekre figyeljünk oda, ha kaszinót válasszuk:

  • Nagyon fontos, hogy olyan online kaszinót válasszunk, aminek múltja minimum 3-4 évre nyúlik vissza és eddig sehol semmi panaszt nem találtunk róla a világhálón.
  • Fontos, hogy bármikor hozzájuthassunk pénzünkhöz maximum 5-7 munkanapon belül. Sajnos több olyan kaszinó működik a neten, ahova csak befizetni lehet, de kifizetést már annál. Ezeket arról lehet felismerni, hogy feltűnően, irreálisan magas első befizetési bónuszt kínálnak. Az ilyeket kerüljük el messzi ívben.
  • Az sem másodlagos, hogy egy kaszinó milyen befizetési lehetőségeket biztosít. Itt érdemes olyat választani, ami engedi a virtuális pénztárcán keresztül történő befizetést is Skrill, Neteller. Ezen kívül fontos, hogy a befizetési és kifizetési jutalék minimális legyen és ne kelljen egy komolyabb összeg be és kifizetésekor magas jutalákot fizetünk a cégnek.
  • Nélkülözhetetlen, hogy legyen magyar nyelvű ügyfélszolgálat, lehetőség szerint azonnali chat funkció, ahol azonnal kapcsolatba tudunk lépni a cég képviselőivel, hogy orvosolják problémáinkat, estleges panaszainkat. Sok olyan online kaszinó van, ahol csak 4-5 nap elmúltával kapunk választ kérdésünkre, ami ebben az iparágban nem megengedhető.
  • A számlanyitási bónusz és a rendszeres promóciók, akciók színesebbé teszik a játékot és az itt gyűjtött bónuszok megnövelik a játékos játékkal töltött időtartalmát csökkentve ezzel a játékos által befizetésre kerülő pénz összeget.
  • A legtöbb ismertebb kaszinóban 2-3 nagy kaszinó játék szoftver cég játékai találhatóak, amik magas minőségű grafikai elemeket tartalmaznak. Ezeknek a cégeknek a nyerőgépei megközelítőleg 95-97%-os nyeremény kifizetésre vannak beállítva. A többi kaszinójátéknál pedig egy véletlen szám generátort használnak, ezért a ház nem jut extra előnyhöz a programozáson keresztül.
  • Sokan félnek a vírusoktól, ezért nem szeretik, ha le kell tölteni egy kaszinó szoftvert a játékhoz. Az utóbbi időben erre egyre több kaszinó jött rá, akik letöltés nélküli játékokat is kínálnak a szórakozni vágyóknak. Ezek a játékok rendkívül gyorsan töltenek be, ezért nem kell sokat várni a játékosoknak.
  • A játékosok szeretik a könnyen átlátható és kezelhető kaszinókat, ahol minden egyértelmű és nem kell sokat gondolkodni, hogy megtaláljuk és elkezdjünk játszani a kívánt kaszinó játékkal.

Itt találod az általunk tesztelt és megbízhatónak talált online kaszinók listáját.

Összegezve a fent említett kritériumokat nagyon fontos a megbízhatóság az online kaszinóknál, ezért csak a már régebb idő óta működős ismert cégeknél érdemes szórakozni.

Fontos továbbá a sok promóció és bónusz és az alacsony befizetési és kifizetési jutalék. Nélkülözhetetlen továbbá gyors ügyfélszolgálati reakció és a megbízhatóan letöltés nélkül működő játékszoftverek.