Kaszinó bónuszrablók

A legtöbb online kaszinósnak nyilván eszébe se jut, hogy vannak játékosok, akik kimondottan bónuszrablásra specializálódtak. Mi is az a bónuszrablás?

Az egy olyan tevékenység, amikor a játékos nem azért regisztrál, hogy kaszinózzon, hanem azért, hogy megforgassa és kivegye a bónusz összeget. Az igazán profiknak nagyon kifinomult módszereik vannak erre a tevékenységre.

Bónuszrabló trükkök:

  • A játékos, akár 20-30 különféle néven regisztrál be egy adott kaszinóba és így a potenciálisan kivehető bónusz összege elérheti, akár a 5-10,000 eurót is
  • Miután megtörtént a rengeteg regisztráció, azután a játékos nem a kaszinóban, hanem az oldal sportfogadó részében kezd neki a bónusz összeg megforgatásának
  • A kaszinókban általában 30-40 x kell megforgatni a bónusz összegét, hogy azt a játékos kiutalhassa számlájára, ezzel nehezítve meg az ilyen jellegű visszaéléseket
  • A sportfogadó szekcióban a játékosokat az úgynevezett „sure bets” azaz biztos nyerő tét kombinációkat használják. Ez azt jelenti, hogy pl: teniszben két különböző sportfogadó oldalon fogadnak a mérkőzés ellentétes végkimenetelére úgy, hogy a szorzó mind két oldalon 2-nél magasabb.
  • A „sure bets” segítségével a játékosok kockázat nélkül forgathatják meg a bónusz összegeket, hogy azt nem sokára kiutalhassák saját számlájukra

Ez egy nagyon komoly veszély, ami az online kaszinókra leselkedik, mivel egy ilyen komolyabb akció során, akár 5-10 ezer eurójuk is bánhatja, ha nem figyelnek kellő módon.

Nem véletlen, hogy a nagy cégeknél külön „Freud” azaz csalás elleni osztály működik, akik folyamatosan ellenőrzik a játékosok személyazonosságát és tranzakcióját.

A következő szabályokat vezették be a cégek, hogy ezzel növeljék a cégek biztonságát:

  • Minden új regisztrált felhasználónak el kell küldenie az útlevele fénymásolatát, ami előtt nem kérhet kifizetést
  • Maximalizálni a kifizetések összegét és a nagyobb kéréseknél pedig részletes játékos történelem ellenőrzés folyik
  • Figyelik, hogy érkezik e több befizetés különböző játékos számlákra egy bankkártyáról
  • Bármilyen gyanús tevékenység esetén a cég megtagadhatja átmenetileg a játékos kifizetését, amíg az ügy minden részlete nem tisztázódik

Itt találod a legmegbízhatóbb online kaszinók listáját, ahol a legtöbb kaszinó bónusz vár rád.

spin-a-win-ingyen-rulettUgyanakkor nagyon fontos, hogy egy cég ne hibázzon és ok nélkül ne tartson vissza semmilyen kifizetést.

Az ilyen hírek gyorsan terjednek az interneten és, ha egy ilyen pletyka elterjed, akkor az komoly károkat okozhat a cég hírnevében.

Ha egy olyan játékos nyer komoly összeget, aki korábban ennek az összegnek már a többszörösét veszítette el, akkor azt nem szabad megkérdőjelezni, mert Ő egy jó kliens.

A gyanús játékosok inkább azok, akik friss regisztráltak és gyorsan nagyobb összeget akarnak kiutalni számlájukra.

Azt javaslom mindenkinek, hogy ne nagyon próbálkozzon a bónusz rablással, mert könnyen sok pénze bent ragadhat online kaszinókba, amit csak nagy nehézségek után utalhat ki újra számlájára.