Ilyen kaszinó bónuszok léteznek

fej-vagy-iras-ingyen-jatekAz internetes kaszinó a kezdetekben csak számlanyitási bónuszt adtak új játékosaiknak, ezzel szemben mostanra már szinte naponta adnak különböző trükkös bónuszokat játékosaiknak.

A számlanyitási bónusznál a játékosnak el kell helyezniük egy összeget a saját pénzükből, ahhoz, hogy megszerezhessék a kaszinó bónuszát. Mostanra ezzel szemben már létezik olyan bónusz is, amihez nem kell pénzt elhelyeznie a játékosnak, hanem elég hozzá egy ingyenes regisztrációs is.

Ezt kevés kaszinó ajánlja itthon, mivel az ilyen promóciókból általában alacsony volt az igazi játékossá való konvertálás. Mivel azonban itt a kaszinónak csak virtuális költsége van, ezért bátran tesztelhetik ezt a módszert is, amivel sok regisztráltat, de kevés igazi komoly játékost tudnak szerezni.

Ez a fajta promóció azért is fontos, mert, ha már meg van egy játékos email címe onnantól kezdve lehet vele tartani a kapcsolatot és újabb promóciókkal bombázni.

A Bet365 és a Sportingbet online kaszinója az egyik legtöbb bónuszt szétosztó cég a piacon. Ők egy úgy nevezett kaszinó naptárral dolgoznak, ahol szinte minden nap ajánlanak egy arra a napra érvényes bónuszt.

Itt találod a legmagasabb kaszinó bónuszokat.

Különféle kaszinó bónuszok

  1. Ahogy fent már említettem vannak az úgynevezett csak ingyenes regisztrációt igénylő bónuszok és a befizetést igénylő számlanyitási bónuszok. Ezen bónuszok értéke 5 eurótól 500 euróig terjednek általában.
  2. A másik legnépszerűbb bónusz a rendszeres heti, számla újra feltöltési bónusz, amivel ösztönzik a játékosokat, hogy hétről-hétre feltöltsék kiürült számlájukat. Ez általában egy személyre szabott ajánlat szokott lenni, ami 20-50% közötti és 5-50 ezer forintig terjedő bónuszokat szokott tartalmazni.
  3. A bet365 heti 4 alkalommal ajánl újra feltöltési bónuszt, aminek a segítségével, akár havi 900,000 Ft bónuszt is bezsebelhet egy játékos. 1,500,000 Ft összdíjazású Reel verseny, ami egy kaszinó nyerőgép verseny 150,000 Ft-os fődíjjal
  4. Comp pont azaz hűségpont gyűjtés, amiket a különböző kaszinó játékokkal folytatott játék folyamán gyűjthet a játékos. Egy játékos minél többet játszik, minél magasabb téten annál több hűségpontot kap játéka után. Egy játékos minél több hűségpontot gyűjt össze annál több bónusz ajánlatot kap a bet365 csapatától.
  5. A VIP programban kapnak helyet a legtöbb bónusz pontot összegyűjtő játékosok. Ők különleges személyre szabott ajánlatokat kapnak hetente több alkalommal is. Ezen kívül egy személyes kapcsolattartó segítségével minden kérdésük, problémájuk és óhajuk rövid időn belül megoldásra kerül.
  6. Manapság miden cég sok energiát fektet abba, hogy a játékosok mobilon is egyre gyakrabban kaszinózzanak. Ez azért fontos számukra, mert így sokan útközben is hozzáférnek a játékokhoz, amivel extra forgalmat termelnek a cégnek.
  7. Vannak ezen kívül ingyenes pörgetéseket, 50% extra nyereményt, 25% pénz visszafizetést, 50% nyeremény kiegészítést tartalmazó promóciók, amik nagyban megnövelhetik a kaszinózók játék kedvét és olyankor is játékra bírhatják őket, amikor egyébként esetleg maguktól nem kezdtek volna játszani.