Így nyert egy kaszinós 5,5 millió forintot 4 óra alatt

mrcashback-ingyen-slotEgy hétköznapi reggelnek indult, de, ami bent várt a cégnél az minden volt csak nem a szokásos.

Általában a reggeli riportokkal kezdtem a napomat minden reggel, amiben átfutottam a főbb statisztikai mutatókat, mint például: aktív játékos szám, forgalom, profit és még sorolhatnám.

Itt általában jelentős profit szokott lenni, de ezen a reggelen minden más volt, 13.000 euró hiányzott a kasszából.

Mit csináltam ezután?

  • Kapcsolatba léptem a központi statisztikákat kezelő osztállyal és megkértem őket, hogy küldjenek egy részletes elemzést a magyar kaszinó piacon tegnap történtekkel kapcsolatban
  • Lehívtam egy riportot az összes elmúlt napi játékos teljesítményéről, hogy megnézzem, melyik játékosnál jelentkezik komoly nyeremény
  • Excelben növekvő sorrendben állítottam az elmúlt napi legnagyobb nyerteseket és egyből kibújt a szög a zsákból, amikor megláttam, hogy az egyik VIP játékosunk 16 ezer euró körüli összeget nyert
  • Rámentem a játékos profiljára, ahol vissza tudtam követni, hogy milyen játékokon és milyen tétekkel játszott a játékos, amivel összehozta ezt a komoly nyereményt

Így játszott az előző napi nagy nyertesünk:

  1. Először bemelegítésképp elkezdett nyerőgépen 200 Ft-os téten pörgetni, ahol veszített 20 ezer forint körül. Lehet, hogy itt egy kicsit felhúzta magát, mert ezután elkezdett 1000 forintos tétekkel játszani és további 80 ezer forintot veszített.
  2. Ezután elkezdett rulettezni, ahol mindig csak 3 számot rakott meg és ennek a 3 számnak az összes szomszédját keresztül-kasul körönként 50 ezer forinttal és itt indult be a kasza. Először elbukott kb. 300 ezret, de utána 8 körön át 3 szer telibe és 5 részlegesen találta el a rulett számokat. Ezekkel a szerencsés gurításokkal megközelítőleg 1 millió forintot nyert.
  3. Ezután mind, aki jól végezte dolgát átült a Black Jack asztalhoz és elkezdett Martingale rulett stratégia szerint játszani 5 ezres téten a legmagasabb limitű asztalon egyszerre 3 pozícióban. És itt jött az igazi nagy durranás, mivel itt 1 óra alatt további 2,5 millió forint körüli összeget nyert a játékos.
  4. Ezután visszaült a játékos rulettezni és elkezdett piros feketére játszani ugyancsak a Martingale kaszinó stratégia szerint. Itt tovább folytatódott a nyerő szériája és hamarosan újabb 1,5 millió forintot nyert nagy téten.
  5. Ekkor azt gondolná az ember, hogy lassan abba kéne hagyni a játékot már, emberünk úgy gondolta, hogy ma neki minden sikerül és elkezdett újra nyerőgépeken játszani pörgetésen ként 10 ezres téten. Itt újra 2 millió forint veszteségbe került, amikor elkezdett adni neki folyamatosan a gép és végül 5,5 millió forint nyeremény körül abbahagyta a játékot.

Ezt követően felhívtam a játékost és gratuláltam neki a szép nyereményéhez, aminek nagyon örült és büszke hangon konstatálta a gratulációt.