betfair-slider-window2

Így csinálják a profik

frankie-dettoris-magic-seven-ingyen-slotEddig sokat ecseteltem, hogy a kaszinó játékokban 99,999%-ban a ház nyer hosszú távon. Ez így is van, de vajon ki az a maradék 0,00001%?

Hosszú pályafutásom alatt találkoztam pár játékossal, akik a látogatásaik nagyobb részében távoztak profittal, mint üres kézzel. Hogy kik Ők és, hogy játszottak azt mindjárt elmesélem nektek.

Ne várjatok nagy csodát, de minden esetre sok tanulsággal szolgálhat az alábbi pár érdekes történet.

Íme néhány kaszinó stratégia, hogy Te is sikeresebb lehess.

Péter a nyerőgépek nagymestere

Nem tudom, hogy volt-e fülese szerelőktől vagy mástól, hogy melyik automatára kell ráülni, de az ürge folyamatosan nyert és csak nagyon ritkán veszített. Stratégiája nagyon egyszerű volt.

 1. Megérkezett tett egy kört a gépek között majd kiválasztott egyet találomra
 2. Majd belecsúsztatott a gépbe 10.000 Ft-ot, amiből 1.000 Ft-ot 50 Ft-os alap téten játszott el
 3. Majd hirtelen feltekerte a tétet 1.000 Ft-ra és a maradék 9 pörgetéséből szinte mindig nyert egyet, amiből arányaiban szép összeget szakított a kezdőtőkéjéhez képest
 4. Ekkor általában hívta a kulcsost, hogy szeretné kivenni a pénzét és távozni

Ahogy írtam felül az ember 80%-ban szép pénzzel hagyta ott a játékot, de hogy hogyan csinálta azt nem tudom. Fülese volt vagy csak hihetetlen mázlija sosem fog kiderülni azt hiszem.

Pali a rulett mágus

Matematikailag nem mondanám, hogy megtalálta a rést a pajzson, de talán az Ő játékstílusa megzavarhatta az elektronikus rulettet. Pali kis pénzes játékos volt általában 5.000 Ft

 1. Pali mindig a az első 2 szekcióra pakolt az 1-12 és 13-24-ig részre 200 Ft-os tétekkel kezdve a játékot
 2. Majd, ha nem jött be neki, akkor a martingale módszert átalakítva az ő nyerési szorzóira addig emelgette a tétet, amíg nem nyert
 3. Ő maximum szigorúan 2 nyertes kört várt meg utána távozott

Nagyon mértéktartó és szigorú szabályokkal játszó játékos, aki nem a játék öröméért járt kaszinóba, hanem, hogy 1-2 ezer forinttal gazdagabban jöjjön ki onnan szinte minden nap.

Dénes a black jack állat

Heti 2-3 alkalommal járt régebben Dönci a kaszinóba, ahol dolgoztam és Ő is egy rendkívül érdekes stratégia szerint tolta az ipart. Meg kell hagyni, hogy neki is egy nagyon egyedi játék stílusa volt.

 • Olyan asztalt keresett, ahol minimum 2-3 szabad játék hely volt
 • Utána alap téten kezdett játszani mind a 2-3 pozícióban
 • Ha mind a 2-3 pozíciója nyert, akkor abból egyet a nyereménnyel együtt fent hagyott és duplázott
 • Ha az egyik sem nyert vagy több pozíció vesztett, mint nyert, akkor egyből duplázta a tétet
 • Amint elérte a 30% profitot vagy eltelt 30 perc profitban vagy sem felállt és a maradék zsetonokkal távozott egy szó nélkül

Olyan srác Ő, aki nem a pénzért, hanem a győzelem, nyereség ízéért játszott egy igazi nyertes típus.

Összegzésképp elmondhatjuk, hogy ezek a játékosok mind nagyon szigorú szabályok szerint játszottak, ezért volt az Ő nyerési % jóval magasabb mint egy átlag játékosé.