Ezért fontosak a kaszinó bónuszok

desert-treasure2-ingyen-slotManapság jelentősen megnőtt az online kaszinók száma az interneten, ami azt eredményezte, hogy kiélezett versengés indult meg a cégek között.

A cél az, hogy az egyes kaszinók minél több játékost csábítsanak be virtuális játéktermükbe és tartsanak játékban minél tovább.

Mivel a legtöbb kaszinó hasonló játékszoftvereket használ, ebből kifolyólag maga a játék élmény is hasonló, ezért más jellegű promóciókkal próbálják magukhoz édesgetni a játékosokat.

Az igazi kaszinókban nem jellemző, hogy ingyen zsetonokat adnának a játékosoknak, ezzel szemben az online kaszinókban szinte kivétel nélkül, minden kaszinó ajánl sok fajta bónuszt azaz ingyenes virtuális zsetont és játékpénzt.

A kaszinók rájöttek arra, hogy minél több fajta bónuszt kínálnak minél gyakrabban, annál jobb az esélyük, hogy minél hosszabbra nyújtsák egy játékok élettartalmát az adott kaszinókban.

Kaszinó bónusz verseny

  • Mostanra körülbelül 10 ismert magyar nyelvű internetes kaszinó létezik, amihez magyar nyelvű ügyfélszolgálat is tartozik
  • A kaszinók rájöttek, hogy minél komolyabb számlanyitási bónuszt kínálnak, annál jobb eséllyel választják majd őket a magas konkurencia közül
  • Manapság a bet365, Joocasino, Sportingbet, Betfair, Unibet, Bet-at-ome, akár 300-500 eurós 100%-os kezdőbónuszokat is kínál
  • A komoly nagyobb pénzel játszó játékosok számára a bónusz kevésbé fontos, mint a kisebb játékosok számára, akik kaszinóról kaszinóra vándorolnak, hogy mindenhol igénybe vegyenek minden lehetséges bónuszt
  • A számlanyitási bónuszon kívül talán még fontosabb a játékosok folyamatos bónusszal való ellátása, mivel könnyebb egy játékost megszerezni, mint megtartani. Ennek érdekében a legtöbb kaszinó folyamatos bónusz naptárokat, heti promóciókat kínál a játékosok számára, amivel szinte naponta látja el őket bónusszal.
  • Statisztikailag kimutatták, hogy egy jól kidolgozott bónusz rendszerrel egy játékos aktív pályafutása, akár 500-1000%-al is meghosszabbítható, mivel a játékos folyamatosan azt érzi, hogy egyfolytában ajándékokkal halmozzák el és milyen sokat játszhat ingyen.

Egy dolog azonban nem tudatosul a legtöbb játékosban. A kaszinók tudják, hogy előbb, utóbb minden ajándék bónusz is majd az Ő zsebükben köt ki, ezért nem félnek töménytelen bónusszal elhalmozni a játékosokat.

Továbbá sok olyan bónusz van, amit csak olyan játékosok kapnak, akik aktívan sokat veszítenek. Természetesen vannak szemfüles játékosok is az úgy nevezett bónusz vadászok, akik kaszinóról kaszinóra járva próbálnak minden bónuszt bezsebelni és kivenni a kaszinók zsebéből.

Erre a kaszinók gyorsan reagáltak és kitalálták, hogy minden bónuszt meg kell forgatni minimum 30-40 alkalommal és csak utána lehet hozzájuk férni.

Kaszinó bónuszok összegzése

  1. A kaszinó bónuszok a legfontosabb játékos szerző és megtartó eszközök egy kaszinó hirdetési stratégiájában
  2. Egy kaszinó minél több folyamatos bónuszt kínál játékosainak, annál hosszabb ideig tudja őket játékban tartani őket
  3. A sok bónusz inkább a kisebb pénzekkel játszó kaszinósoknak fontos, mivel Ők nem olyan hűségesek, mint a nagyobb játékosok
  4. A kaszinók komoly figyelmet fektetnek abba, hogy a kaszinóvadászok ne tudják kiutalni a kezdőbónuszokat maguknak

Itt találod a legnagyobb magyar nyelvű online kaszinó bónuszokat.