Ezek a legvonzóbb kaszinó bónuszok

desert-treasure2-ingyen-slotMivel jelenleg megközelítőleg 15 magyar nyelvű online kaszinó van működésben, kiélezett kaszinó bónusz verseny indult a cégek között, hogy minél több játékosra tegyenek szert.

A kaszinók tisztában vannak vele, hogy a legtöbb játékos bónusz érzékeny és ott fog játszani, ahol a legtöbb bónuszra tehet szert. Ebből kifolyólag a legtöbb játékosnak minimum 2-3 kaszinónál van számlája és játszik rendszeresen attól függően, hogy hol lel nyerő szériára és vonzó bónuszokra.

Ez azonban csak játékosok 80%-ra igaz, mivel a maradék 20% főleg az idősebb korosztály és a nagyobb játékosok ott maradtak annál a cégnél, ahol először elkezdtek játszani. Ezek a játékosok hűségesebbek és, ezért meg is becsülik őket sokkal több bónusszal ellátva mint az időszakos játékosokat.

Ne higgye senki, hogy minden játékos egyforma bónusz ajánlatot kap. A játékosok be vannak kategorizálva a cégeknél attól függően, hogy milyen sokat játszanak és annál több bónusz ajánlatot kapnak, minél több időt töltenek játékkal.

A legfontosabb kaszinó bónuszok

  • Az első fontos bónusz, amikor egy játékos kaszinót választ az a számlanyitási üdvözlő bónusz, ami a legtöbb kaszinóban 30,000 Ft és EUR 500.- között van. Ez azonban csak a kezdet ennél jóval fontosabb, hogy folyamatosan mennyi bónuszhoz juthat egy játékos.
  • A rendszeres heti újra feltöltési bónuszok azért fontosak, mert itt a játékos heti rendszerességgel juthat extra 20-50% körüli bónuszhoz újabb befizetései után. Ennek segítségével, a játékos jóval tovább tud szórakozni és az esély is megnő, hogy elkapjon egy nyerő szériát.
  • A játékosok többsége igényli a rendszeres akár napi promóciókat, ahol kisebb versenyekben vehet részt vagy extra bónuszra tehet szert egy adott játékon való szórakozás után. Sok játékos megragadja a lehetőséget, hogy minden bónusz akcióban részt vegyen.
  • A hűségbónuszokat vagy hetente, vagy havonta osztják szét a cégek, amik a játékos előző heti, havi teljesítményétől függhet. Ez terjedhet egészen 500 Ft-tól akár EUR 500.-ig is.
  • A legfontosabbak azonban a VIP játékosok bónusz osztása. Ők teszik ki a cégek forgalmának megközelítőleg 80%-át. Ezeknek a játékosoknak általában minden online kaszinóban személyes kapcsolattartójuk van, aki komoly heti rendszerességgel több száz eurós bónusszal jutalmazza őket rendszeres játékukért és hűségükért.

Összegezve a fent említetteket egy játékost könnyebb megszerezni mint megtartani. Egy magas vonzó számlanyitási bónusz csak az első lépés egy játékos megszerzésére.

Ennél jóval fontosabb, hogy a játékos napi, heti rendszerességgel kapjon rendszeres újrafeltöltési és hőségbónuszokat. Ha egy kaszinó nem figyel oda a játékosok folyamatos bónusz osztogatására és szórakoztatására, akkor könnyen előfordulhat, hogy a játékos lelép és máshol játszik tovább.

Egy átlagos játékos megszerzése hirdetésekből, akár belekerülhet 60-80 ezer forintba is. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik online kaszinóba tehetsz szert a legtöbb bónuszra, akkor a kaszinó bónuszok szekcióban tájékozódhatsz erről.