Blackjack tippek

A legjobb Blackjack tippek

A blackjack a szerencse- és a tudásjáték kombinációja, ahol a megfelelő stratégia alkalmazásával és tippek betartásával a kaszinó előnyét minimálisra csökkenthetjük és nyerési esélyeinket jelentősen megnövelhetjük.

Mi most összegyűjtöttük ezért a legfontosabb tippeket és stratégiai titkokat, melyeket minden blackjack játékosnak ismernie kell. A tippek betartása különösen fontos, ha nem csak rövid távon, hanem hosszabb időszakon keresztül szeretnénk játszani.

Anyagi tippek

 1. Határozd meg a számodra megfelelő bankrollt (tőkemennyiséget)
  Döntsd el mi az a pénzmennyiség, amit hajlandó vagy befektetni játékodba, és amennyit maximálisan hajlandó vagy elveszíteni. Ez növeli az önbizalmad, hiszen nem kell azon aggódnod, hogy túlléped a kereted.
 2. A bankrollodhoz mérten válassz asztalt
  Sose ülj be olyan asztalhoz, ahol a tét a bankrollod 1/20-nál kisebb lenne, de érdemes lehet a tét 50 vagy akár 100-szorosával megegyező tőkét tartani. Azaz, ha leülünk egy $1 tétű asztalhoz, minimum 20, de inkább 50 vagy 100 dollárt legyünk hajlandóak befektetni.
 3. Ne lépd túl a bankrollod
  Amennyiben elveszíted az aznapi/heti/havi bankrollod, akkor semmiképp se folytasd a játékot. Igen is tudni kell felállni, amikor vesztésben vagyunk, ezzel elkerülve, hogy anyagi problémákba keveredjünk.
 4. Vedd ki a pénzed felét, ha nagyot nyersz
  A nyerő és vesztő szériák gyakran váltogathatják egymást, így mikor nagyot nyersz vagy nagy nyerőben vagy, érdemes kivenni a nyereményed felét és eltenni, majd a másik felével folytatni a játékot. Ezáltal, ha vesztő szériába keverednél, a nyereményed felét még mindig haza tudod vinni.

Játékkal kapcsolatos tippek

Amennyiben az anyagi döntéseket meghoztad, érdemes néhány játékbeli tippet megtanulnod és betartanod.

 1. Sose ülj le valódi pénzes asztalhoz az Alap Stratégia ismerete nélkül
  Még mielőtt a saját pénzedet kockára tennéd, mindenképp tanuld meg a blackjack alap stratégiát, mellyel jelentősen növelheted nyerési esélyeid és csökkentheted a kaszinó előnyét.
 2. Ne feledkezz meg a fogadási ciklusokról
  A fogadási ciklusok segítenek gyors döntéseket hozni játék közben. Ne felejtsd: nyerőszériában növelni, vesztő szériában csökkenteni kell a tétet.
 3. Használd ki a lehetőségeid
  Nem hiába tudsz duplázni vagy szétválasztani lapokat. Amikor csak teheted, használd ki ezeket a lehetőséget, hogy továbbnöveld esélyed a házzal szemben.
 4. A játék lényege nem csak a 21-hez minél közelebb kerülni
  Ne felejtsd, hogy a legfontosabb az osztó lapjai ellen nyerni, ezért nem mindig szükséges a 21-hez minél közelebb kerülni. Például, ha az osztó lapja egy 5-ös, érdemes lehet 12-vel megállni és nem lapot kérni.
 5. Ne köss biztosítást
  A biztosítás az esetek nagy százalékában a kaszinó bevételeit növeli, és csak nagyon ritka esetekben érdemes kötni, ezért a megfelelő tapasztalat hiányában soha ne kössél biztosítást.

És ne felejtsd el végigtanulmányozni az összes blackjack stratégiát:

Blackjack Martingale 2.0

Blackjack és a Martingale 2.0

A Black Jack gyorsabb játék a ruletthez képest, így nincs…
Blackjack tippek

A legjobb Blackjack tippek

A blackjack a szerencse- és a tudásjáték kombinációja,…
Blackjack alapstratégia

Blackjack alapstratégia

A blackjack alap stratégia megtanulása minden blackjackezni…